Could go to 48 total but ? ( their is room ) That would be 26,880 Watt Hours at 24 volt. 26880 / 1200 = 22.4 hours to recharge ? If their was room on the roof for 8 x 300 watt panels (and their is not ) it would be 11.2 to recharge. And you add the SUN ? not being their,even longer. And $3600.
So I will start with 8 x 3.2 (6720 Watt Hours ) and go from their. 6720/1200 = 5.6 hours to recharge. Maybe one more set ? Total of 16.
= 13,440 watt hours. 13400 / 1200 = 11.16 hours to recharge
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website like our supporting vendors. Their ads help keep Steel Soldiers going. Please consider disabling your ad blockers for the site. Thanks!